diversen

 

Video: Studio Aalbes

Celestijnse communicaties zijn mantras die je zingt. De betekenis van de mantras beeld je uit met je armen.

Deze meditatie laat de hersenhelften beter met elkaar samenwerken. Het verhoogt je concentratie en maakt je rustig.

Gobinde       instandhouden

 Mukande   je vrij voelen

 Udare         het licht in je

 Apare         het oneidige in je

 Hariang      je vermogen om door weerstanden heen te gaan

 Kariang      je vermogen creatief te zijn

Nirname      datgene wat niet in woorden te vatten is

Akame        zonder verlangen, niet gehecht zijn aan bezit.

Video: Studio Aalbes

Deze meditatie laat je intuïtie toenemen,  geeft je een richting en een doel als je die nog niet hebt en brengt balans tussen je hersenhelften. Het helpt je om te gaan met veranderingen.

 Sa                   Oneindigheid, de hele kosmos

Ta                   Leven

Na                   Dood (of transformatie)

Ma                   Wedergeboorte

Zit rechtop met je onderarmen naar voren en je handpalmen naar boven gericht. Bij Sa druk je de toppen van je duim en wijsvinger tegen elkaar (kennis). Bij Ta druk je je middelvinger en duim tegen elkaar (wijsheid en geduld), bij Na de ringvinger en duim (vitaliteit) en bij Ma de pink en duim (communicatievermogen).

Begin met je gewone stem de mantra te herhalen (de menselijke, materiële stem) , fluister daarna de mantra (de stem van de liefde), herhaal de mantra in stilte (je innerlijke of Goddelijke stem), fluister weer en herhaal de mantra met je gewone stem.

Zorg ervoor dat alle delen even lang duren en het stille gedeelte dubbel zo lang duurt. Begin bijvoorbeeld met 1,1,2,1,1 minuten. Bouw op naar 5, 5,10, 5, 5 minuten.

Einde: Eindig met een minuutje stilte, het herhalen van een affirmatie, of een gebed. Adem daarna een keer in en uit en strek je armen, terwijl je je vingers spreidt en je nog een paar keer diep in- en uitademt.

Als je een meditatie elke dag herhaalt, geeft hij het meeste effect. Begin met de meditatie elke dag, 40 dagen lang te herhalen. Je kunt beginnen met 1, 1, 2, 1 en 1 minuut en toewerken naar 5, 5, 10, 5 en 5 minuten.

Video: Studio Aalbes

Video: Studio Aalbes